Samme taxi-app fra fire lufthavne

Dantaxi 4×48 er Danmarks eneste landsdækkende taxiselskab med 1.450 vogne og en samlet omsætning på knap 1,6 milliarder kroner.

I starten af 2018 kobles Billunds taxaer på Dantaxi 4×48’s landsdækkende app Moove. Kunder, der bestiller deres taxi på den måde, får den til fast lav pris.

Carsten Aastrup, adm. direktør i Dantaxi 4×48: ”Billund Taxas kunder kan bruge Moove til taxibestilling i hele landet, ligesom kunder fra hele landet kan benytte Moove i Billund.  Moove kan dermed anvendes til taxikørsel fra Danmarks fire største lufthavne: København, Billund, Aarhus og Aalborg.”

Det nye samarbejde betyder, at Billund Taxas 34 vogne skal dirigeres fra DanTaxi 4×48 kundecenter i Aalborg, og det er også telefonpersonale samme sted, der besvarer opkaldene fra kunderne i Billund. Dog med forstærkning fra et par medarbejdere, der ventes at flytte med over.

Formanden for Billund Taxa, Frits Simmelsgaard Kristensen, ser frem til samarbejdet: ”Når Billund Taxa nu går sammen med Dantaxi 4×48, skyldes det først og fremmest hensynet til vores kunder og til vognmændene. Vi kunne ikke fortsat se os selv som en selvstændig enhed med den øgede konkurrence, som den ny taxilov snart åbner for”.