Sandals Resorts i ny GDS-aftale

TURISME: Den caribiske hotelgruppe Sandals har indgået en aftale med GDS-virksomheden Travelport.

Sandals and Beaches Resorts, der er kendt for luksuriøse strandhoteller i Caribien, har indgået sin første aftale med GDS-virksomheden Travelport.

Det betyder, at rejseagenter nu via Travelports platforme har mulighed for at sammenligne og vælge flyforbindelser og kombinere dem med Sandals hotelpakker til en færdig pakkerejse.

Sandals driver 20 luksuriøse strandhoteller på syv øer i Caribien – Antigua, Bahamas, Barbados, Grenada, Jamaica, St. Lucia, Turks og Caicosøerne. Blandt de nye tilbud hos Sandals er Caribiens første ’Over The Water Suites’, som for nylig blev lanceret i Jamaica og St. Lucia.

“Vi er glade for at indgå vores første GDS-partnerskab med Travelport. Vi er overbeviste om, at Travelports førende teknologi hjælper os med at differentiere vores luksuspakker fra konkurrerende resorts,” siger Karl Thompson, adm. direktør i Unique Caribbean Holidays Limited, som står bag varemærket Sandals and Beaches Resorts.

x

Læs Også

Luksushotel får Michelin-restaurant som partner

Boutique hotelkæden Brøchner Hotels går i strategisk samarbejde med den to-stjernede Michelin-restaurant Kadeau omkring femstjernede Hotel Herman K, der åbner i København til juni.

Kendt kæde af boutiquehoteller atter i Skandinavien

For 10. år i træk er amerikanske Kimpton Hotels i disse dage på årligt salgsbesøg i København, Stockholm og Oslo. Kæden er på vej med sit andet europæiske hotel – og har også kig på Skandinavien.

Storaktionær vil væk fra Hilton

Den største aktionær i Hilton mangler mange milliarder for at kunne betale kommende gældsposter og vil derfor sælge sine 26 procent af Hilton Worldwide Holdings.

Nyt hotel ved Københavns Lufthavn

Danmarks største hotelkæde åbner i 2021 nyt hotel med 357 værelser ved Københavns Lufthavn. I alt har kæden fem nye danske hotelprojekter på vej med over 2.000 værelser.

København er måske billigere end Stockholm

Nu er det hverdag igen, og i begge byer var hotelpriserne i bund i selve påsken, men også her så det ud til at være billigst i København. Booking.com giver en pejling, der overrasker.

Branson vil også være hotelkonge

Sir Richard Branson har købt berømt kæmpehotel i Las Vegas. Der er planer om en række Virgin Hotels i USA - og et enkelt i Europa.