Sandals Resorts i ny GDS-aftale

TURISME: Den caribiske hotelgruppe Sandals har indgået en aftale med GDS-virksomheden Travelport.

Sandals and Beaches Resorts, der er kendt for luksuriøse strandhoteller i Caribien, har indgået sin første aftale med GDS-virksomheden Travelport.

Det betyder, at rejseagenter nu via Travelports platforme har mulighed for at sammenligne og vælge flyforbindelser og kombinere dem med Sandals hotelpakker til en færdig pakkerejse.

Sandals driver 20 luksuriøse strandhoteller på syv øer i Caribien – Antigua, Bahamas, Barbados, Grenada, Jamaica, St. Lucia, Turks og Caicosøerne. Blandt de nye tilbud hos Sandals er Caribiens første ’Over The Water Suites’, som for nylig blev lanceret i Jamaica og St. Lucia.

“Vi er glade for at indgå vores første GDS-partnerskab med Travelport. Vi er overbeviste om, at Travelports førende teknologi hjælper os med at differentiere vores luksuspakker fra konkurrerende resorts,” siger Karl Thompson, adm. direktør i Unique Caribbean Holidays Limited, som står bag varemærket Sandals and Beaches Resorts.

x

Læs Også

Hostelovernatning på boutiquehotel

Brøchner Hotels bød torsdag indenfor til nytårskur på det nyrenoverede Hotel Danmark i København, hvor man kan sove i køjeseng på et seksmandsværelse.

Marriott undskylder overfor Kina

Hotelkæden føler vrede fra Kina efter dens hjemmeside betegnede Tibet som et uafhængigt land.

First Hotels: 2018 bliver godt hotelår

Regionsdirektøren for First Hotels i Danmark forudser, at dette år bliver endnu bedre end 2017.

Gratis adgang til 7.000 aviser og magasiner

Comwell Hotels tilbyder nu sine gæster fri onlineadgang til mere end 7.000 aviser og magasiner via PressReader under deres ophold og 24 timer efter besøget - helt uden beregning.

Nye værter på Sandkaas Badehotel

Ejerne af Sandkaas Badehotel, Helen og Philip Marker, har skrevet kontrakt med to erfarne bornholmere om at overtage værtsrollen på Sandkaas Badehotel fra og med sæson 2018.

Millennials blærer sig med hotelvalg

TURISME: Når generationen af Millennials rejser på ferie, står blær og pral på sociale medier højt på dagsordenen, viser undersøgelse fra Hotels.com.