Sang og ballet hos BA

0

british-airways-operaLUFTFART: For at markere at en af British Airways ugentlige afgange til Moskva nu flyves med en Boeing B787, var der på første flyvning med Dreamlineren forleden arrangeret en overraskelse for passagererne.

To dansere fra den verdensberømte Bolshoi Ballet i Moskva dansede nemlig i flyet fra London til den russiske hovedstad. Og den walisiske operasanger Katherine Jenkins sang bl.a. ”Somewhere Over the Rainbow.”

”Bolshoi Balletten er verdens ældste og dansere fra den har i de seneste 240 år optrådt en masse fantastiske steder verden over – men at danse ballet i et fly var en første gang for os,” sagde en af danserne, Olga Marchenkova.

I første omgang flyver BAs Dreamliner en gang om ugen mellem London og Moskva, fra starten af januar bliver der to om ugen. Flyet har bl.a. otte Første Klasses sæder, mens BA normalt har 14 sæder i denne afdeling på sine langrutefly.

BA begyndte sidste efterår at flyve med sine nye B787-9. Selskabet har foreløbig 14 eksemplarer, der bl.a. betjener ruterne fra London Heathrow til Texas hovedstad, Austin, Boston, San Jose i Californien, Shanghai og Narita-lufthavnen ved Tokyo.

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz