SAS åbner City Lounge i Stockholm

SAS City LoungeLUFTFART: SAS har åbnet en særlig lounge i det centrale Stockholm for sine højeste bonusmedlemmer, der har Diamond-kort. SAS Eurobonus lander hver måned ca. 50.000 nye medlemmer.

SAS tilbyder nu sine Diamond-medlemmer adgang til ny City Lounge på Stureplan i det centrale Stockholm.

Den øgede efterspørgsel på kontorhoteller har nu fået SAS til at tilbyde lounge-adgang for sine Diamond-kunder i det centrale Stockholm. Her kan Diamond-kunderne komme med ledsager et døgn før eller efter, de skal flyve med SAS. Diamond-kunderne kan også komme på andre tidspunkter – mod afgift.

SAS City Lounge i Stockholm er åben på hverdage fra kl. 9-17.

”SAS arbejder hele tiden på at tilbyde vores hyppigst rejsende bedre tilbud,” siger SAS’ produkt- og udviklingschef, Stephanie Smitt Lindberg.

Der optjenes bonuspoint hos SAS på flyvninger fra ud over SAS og de øvrige Star Alliance-medlemmer også fra norske Wideroe og færøske Atlantic Airways.

SAS Eurobonus har i dag fem korttyper, Basic, Silver, Gold og det supereksklusive Pandion. Totalt af alle Eurobonus-medlemmer er 75 pct. i Skandinavien, heraf er ca. 20 pct. danskere, oplyser SAS til standby.dk

Ud over Basic, Sølv, Guld og nyindførte Diamond findes et femte, Pandion. Dette superkort har ca. 2.000 meget rejsende SAS-kunder, herunder op mod 250 danskere. Pandion-kunder må ikke høre ordet ”nej” – de er altid garanteret plads på SAS-fly (med mindre, naturligvis, de alle vil med på samme fly!)

Pandion er ikke et særskilt niveau, men en ekstra status, man kun kan blive inviteret til. Det siges, at man skal købe billetter med SAS for mindst 300.000 kr. om året i mindst tre år, for at blive inviteret.