SAS åbner til Miami

usa-florida-miami1SAS vil 28. og 29. september 2016 åbne nye helårsruter fra Oslo og København til Miami, som bliver SAS syvende destination i USA.

Begge ruter betjenes af en Airbus A330-300, med ny og topmoderne kabine. Der er afgang fra København tre gange ugentligt mandag, torsdag og lørdag og fra Oslo fire gange ugentligt tirsdag, onsdag, fredag og søndag.

I 2016 får SAS 6.600 flyvninger mellem USA og Skandinavien og tilbyder totalt 1,75 millioner sæder – heraf 190.000 mellem Miami og de to skandinaviske hovedstæder.

SAS har syv direkte ruter til USA og åbner fire nye i 2016. Ud over de to til Miami, åbner SAS direkte rute fra Stockholm til Los Angeles den 14. marts og fra København til Boston den 29. marts.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.