SAS afgiver slots i Heathrow

london-Heathrow-Terminal-5Det skandinaviske flyselskab har afgivet et start- og landingsslot i London Heathrow, hvilket genererer en indtægt til flyselskabet på 60 millioner dollars.

Transaktionen er sket i samarbejde med ’et større internationalt flyselskab’ og får effekt fra starten af sommerfartplanen den 29. marts.

SAS er den femtestørste operatør i Heathrow, når der tales starter og landinger og havde inden transaktionen 21 daglige slot-par i lufthavnen, som altså nu reduceres til 20.

SAS har forbindelser fra London Heathrow til København, Göteborg, Oslo, Stockholm og Stavanger. Det er hensigten at fastholde antallet af sæder på ruterne ved at indsætte større fly. Desuden overvejes det at benytte andre lufthavne i London-området.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.