SAS afgiver slots i Heathrow

london-Heathrow-Terminal-5Det skandinaviske flyselskab har afgivet et start- og landingsslot i London Heathrow, hvilket genererer en indtægt til flyselskabet på 60 millioner dollars.

Transaktionen er sket i samarbejde med ’et større internationalt flyselskab’ og får effekt fra starten af sommerfartplanen den 29. marts.

SAS er den femtestørste operatør i Heathrow, når der tales starter og landinger og havde inden transaktionen 21 daglige slot-par i lufthavnen, som altså nu reduceres til 20.

SAS har forbindelser fra London Heathrow til København, Göteborg, Oslo, Stockholm og Stavanger. Det er hensigten at fastholde antallet af sæder på ruterne ved at indsætte større fly. Desuden overvejes det at benytte andre lufthavne i London-området.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.