SAS billigst med hoteller

Både SAS og Norwegian giver mulighed for at bestille både fly og hotel i samme arbejdsgang på internettet. Ved at vælge Fly+Hotel på flyselskabernes hjemmesider, skal man blot indføre rejsemål og dato, så vises mulige pakkeløsninger for de forskellige destinationer.

Den norske netavis DinSide  har tjekket prisforskellene på udvalgte tilbud fra både SAS og Norwegian og
på en udvalgt lang weekend i marts har redaktionen sammenlignet priser for to voksne til fem tilfældigt valgte storbyer, inklusive overnatning på samme hotel.

 

Ifølge pristjekket er der kun ringe tvivl om, at det er billigst at bestille storbyferie hos SAS, da selskabet er rimeligst på alle fem destinationer.

Prisforskellen fra Norge bliver størst på turen til Paris, hvor pakkerejsen med Norwegian koster totalt 1.071 norske kroner mere end hos konkurrenten. Til København er prisforskellen også ganske stor. Her koster turen med lavprisselskabet 899 kroner mere end hos SAS. Forskellen bliver lavest på fly+hotel til Amsterdam, hvor rejse og ophold med SAS havner på 506 kroner mindre end med Norwegian.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.