SAS vil droppe gratis aviser

Trine Kromann-Mikkelsen.

Trine Kromann-Mikkelsen.

Flyselskabet vil have de rejsende til i stedet at downloade de foretrukne publikationer.

SAS har angiveligt planer om at stoppe levering af gratis aviser til passagererne både i lounges og ved ombordstigning i selskabets fly. I stedet vil flyselskabet finde nye måder for passagererne til at læse de daglige aviser og magasiner.

”Jeg kan ikke bekræfte, at vi fjerner aviser. Vi har i øjeblikket test af digital læsning af aviserne – sådan at kunderne kan hente avisen på telefon eller tablet. Vi kigger hele tiden på, hvordan vi kan udnytte nye løsninger samtidig med, at vi møder kundernes behov, også hvad angår avislæsning ombord eller i lufthavnen”, siger SAS pressechef i Danmark, Trine Kromann-Mikkelsen til TTG Nordic.

SAS leverer i dag et stort antal danske, svenske, norske og internationale aviser på sine daglige flyvninger. Dagbladet Børsen bekræfter, at SAS har afbestilt sin løbende ordre på avisen.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.