SAS får nye småretter

0

sas flymadFLYSELSKABER: SAS fortsætter med at udvikle tilbuddet ombord og lancerer sidst i marts ’Fresh Bites’, friske og lette mellemmåltider til passagerer på SAS Plus inden for Skandinavien og korte ruter i Europa. 

I dag tilbydes rejsende på SAS Plus (business class) på skandinaviske og korte europæiske ruter et morgenmåltid på afgange før kl. 9 og herefter en sød eller salt snack. Fra 27. marts serverer SAS også Fresh Bites, som betyder, at SAS rejsende i tillæg til de eksisterende snacktilbud kan vælge et let mellemmåltid.

”Vi arbejder hele tiden på at udvikle og forbedre vores tilbud ombord. Vores frekvente rejsende har efterspurgt et let og sundt måltid, som kan tage den lette sult på de korte rejser. Derfor er vi glade for nu at kunne tilbyde en frisk bid mad,” siger Stephanie Smitt Lindberg, produkt- og udviklingsdirektør i SAS.

Fresh Bites består af to kategorier: en ny Polarrulle-Sandwich og et antal småretter – noget småt men sundt.

”Vi har testet produkterne med frekvente rejsende og skræddersyet menuerne efter, hvad de mener passer til de kortere flyrejser,” siger Stephanie Smitt Lindberg.

Fresh Bites og Pollarrullen er inkluderet i billetprisen på SAS Plus, mens pollarrullen kan købes af rejsende i SAS Go (økonomiklasse) for 30 danske kr. – eller fire euro fra kl. 9 og resten af dagen.

Tilbuddet er tilgængeligt på flyvninger på op til 1 time og 20 minutter og serveres på interskandinaviske ruter, på størstedelen af svensk indenrigs og længere norsk indenrigs samt korte europæiske ruter. Enkelte flyvninger er undtaget af tidsmæssige årsager.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz