SAS følger Norwegian med ny billet uden bagage

sas-B737-lufthavn-flyFLYSELSKABER: “Mindst ét stykke bagage er inkluderet i flyrejsen.” Sådan har SAS hidtil markedsført sig i reklamekampagner, men nu ændrer SAS kurs med en helt ny billettype, hvor indchecket bagage ikke er inkluderet i billetten.

Stigende pres på den rene billetpris, der kun gælder flyrejsen, er årsagen. Det oplyser SAS til dr.dk – SAS har ikke udsendt pressemeddelelse om ændringen.

SAS’ nye lavprisprodukt, SAS Go Light, vil være 100 kr. billigere end de hidtil billigste på SAS Go. I første omgang vil den nye billettype være tilgængelig på afgange fra de skandinaviske lande til Finland, Frankrig, Grækenland, Irland, Holland og Spanien.

”Der er sket en udvikling, hvor kunderne kigger mere på prisen end de services, som indgår,” siger pressechef for SAS i Danmark, Trine Kromann-Mikkelsen. Beslutningen om at tilbyde billetter uden inkluderet bagage kommer efter andre store flyselskaber har taget samme beslutning.

På SAS Go Light vil kunderne have mulighed for siden at tilkøbe bagage for 169 kr. per billet. Derudover vil det koste 700 kr. at ombooke billetten mod 500 for den hidtil billigste billet, SAS Go.