SAS-formand åben for Finnair-fusion

Formand for SAS-bestyrelsen, den danske erhvervsmatador Fritz Schur, åbner i et interviwe med det finske tidsskrift Forum for Miljø og Teknik overraskende for en mulig fusion med den finske rival, Finnair.

 

I interviewet siger Schur, at han ville ”foretrække” at SAS-koncernen med datterselskabet Blu1 blev slået sammen med Finnair. Schur understreger dog, at der ingen konkrete drøftelser finder sted.

 

Tanken om en fusion mellem SAS og Finnair er tidligere blevet skudt ned gentagne gange, hvor først det ene, og så det andet selskab, har afvist enhver tanke om en sammenlægning. Men denne gang er der muligvis mere kød på historien. I hvert fald sagde SVP i Finnair, Christer Hägglund, i et interview med dagbladet Børsen i starten af i år, at han hellere SAS slået sammen med Finnair end med f.eks. tyske Lufthansa.

Skrevet af Christian Peschardt

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.