SAS fortsætter ekspansionen i 2013

Elisabeth Milton Hemmingsen.

Næste år vil SAS åbne 45 nye ruter – heraf mindst 10 fra Københavns Lufthavn. 2012 blev generelt et godt år for Nordens største flyselskab, siger vicepræsident for SAS’ Global B2B Sales, Elisabeth Milton Hemmingsen.

”Der skete meget spændende for SAS i 2012. Et højdepunkt var 9. oktober, hvor jeg to gange kom på scenen i Cirkusbygningen for at modtagere priser ved Danish Travel Awards – Bedste Charterselskab og Bedste Indenrigsflyselskab. Især den sidste gav stor glæde hos SAS-teamet i Danmark, da vi siden maj i år har udviklet vores danske indenrigsprodukter med den nye rute mellem København og Billund samt indsat flere frekvenser til Aarhus og Aalborg.”
Det siger vicepræsident for SAS’ Global B2B Sales, Elisabeth Milton Hemmingsen, til standby.dk

Hun tilføjer, at SAS i år fortsatte sin ekspansion på en stor del af sit rutenet med bl.a. mange direkte ruter, stor satsning i Polen, samt genåbningen i marts af ruten mellem København og Shanghai, samt at SAS i år – efter ti års fravær – vendte tilbage til Tel Aviv. I alt har SAS i år åbnet ti nye ruter fra sin største lufthavn, København, senest i går den nye rute til nordsvenske Kiruna.

”Gennem 2012 har vi haft godt samarbejde med skandinaviske og internationale virksomheder og indgået storaftaler med mange virksomheder bl.a. en forlængelse af vores statslige aftale i Sverige og Danmark. Et andet eksempel er den nye charteraftale med Apollo.”

”Også i år har SAS Credits (loyalitetsprogram for små og mellemstore virksomheder) især i Danmark udviklet sig positivt. Ligeledes fik SAS stor støtte og loyalitet fra kunder, rejsebureauagenter og samarbejdspartnere under den udfordrende tid i november om SAS’ nye spareprogram – og det var fantastisk at opleve en ”all time high” på reelle online-bookinger i dagene efter,” siger Elisabeth Milton Hemmingsen.

Hun siger om det kommende år:

”Her vil vi igen se stor ekspansion hos SAS med 45 nye ruter, heraf mindst ti fra København. Vi åbner 8. april mellem København og San Francisco seks gange om ugen – ligesom SAS øger fra København til New York med ekstra aftenafgange.

Næste år vil SAS komme med mange kommercielle tiltag, som skal bane vejen for et mere konkurrencekraftigt SAS. Disse tiltag lanceres i andet kvartal af 2013.”