SAS genoptager flyvning til Washington

Det skandinaviske flyselskab har i dag, tirsdag, genoptaget sine flyvninger til Washington, mens flyvningerne til New York fortsat er aflyst.

Et fly fra København og et fra Stockholm skulle være fløjet mod New York, men den ravage, orkanen Sandy har medført forhindrer flyvninger til/fra New York, så de planlagte returflyvninger bliver heller ikke til noget, oplyser Malin Selander, presseansvarlig ved SAS ifølge avisen.dk.

900 passagerer er ramt af aflysningerne, men SAS lover, at berørte passagerer kan ombooke uden gebyr de kommende dage.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.