SAS Go Light til hele Europa

handbagageFlyselskabet har siden efteråret 2015 tilbudt SAS Go Light på udvalgte destinationer og responsen har været. Derfor lanceres SAS Go Light til alle Europa-destinationer.

SAS Go Light henvender sig til de kunder, som kun rejser med håndbagage, og ønsker en lavere pris. Fra den 27. april gælder den lavere pris på alle ruter mellem Skandinavien og det øvrige Europa som et supplement til de eksisterende billettyper SAS GO og SAS Plus. Prisen på SAS Go Light bliver cirka 120 DKK lavere end SAS Go.

I SAS Go Light indgår 24 timers fortrydelsesret, tilvalg af sæde 22 timer inden afrejse samt kaffe og te ombord. Det er muligt at købe adgang til SAS Lounge.

EuroBonus-fordele gælder også for SAS Go Light. Det betyder for eksempel, at Sølv-, Guld- og Diamant-medlemmer kan medbringe bagage uden beregning, når de har booket SAS Go Light.

Go Light bliver ikke tilgængelig indenrigs, i Skandinavien eller uden for Europa.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.