SAS har problemer med hjemmesiden

140computer1.jpgKraftig trafik på SAS hjemmeside har i lange perioder det seneste døgn betydet, at hjemmesiden ikke kunne vises. SAS arbejder med at løse problemet – der blandt meget andet besværliggør online check-in.

”Vi har stadig problemer med vores hjemmeside, men den begynder at virke bedre. Men den store trafik på hjemmesiden i øjeblikket betyder, at den kører langsommere end normalt,” oplyste SAS ved middagstid i dag, tirsdag.

Problemerne begyndte ved midnat. ”Vi arbejder så hurtigt som muligt på at løse problemerne – og vil bl.a. informere løbende via vores Facebook-side og via Twitter.

Men problemerne betyder længere køer ved check-in end normalt. Vi anbefaler derfor at man kommer tidligere til lufthavnen.”

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.