SAS i ny aftale med Amadeus

SAS meddelte i går at flykoncernen har underskrevet en femårig  ”full content” kontrakt med GDS-udbyderen Amadeus. Aftalen giver adgang i Amadeus-systemerne for rejsebureauerne til samtlige priser og udbud i flyselskaberne SAS, Widerøe, Blue1 og Estonian Air.

 

Med aftalen sikrer SAS at de tilgængelige informationer om flyselskabernes beholdning af ledige sæder, priser og schedules bliver identiske med det, der findes i SAS-selskabernes øvrige distributionskanaler.

 

”Aftalen er vigtig for at SAS kan tilbyde konkurrencedygtige produkter til vores kunder verden over, siger SVP i SAS, Robin Kamark. Han suppleres af Phillipe Chéréque, EVP i Amadeus, som siger at  mere end 70 % af alle Amadeus-bookinger sker til flyselskaber, som har en såkaldt ”full content” aftale med GDS-udbyderen.

Skrevet af Christian Peschardt

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.