SAS kabinestrejke slut

SAS-cabin-crew-300x259SAS kabinepersonales møde i morges klokken 9.00 sluttede ved 11-tiden med, at et flertal af de kabineansatte svarede ’ja’ til SAS ledelsens ultimatum.

Ledelsen stillede krav om, at hver enkelt af de kabineansatte inden i dag, mandag, klokken 12.00 skulle meddele skriftligt, om de ville genoptage deres arbejde. I modsat fald kunne de betragte sig som opsagt.

Allerede ved 10-tiden sagde SAS til TV2, at 800 af de 1.400 danske kabineansatte i SAS, havde givet positivt svar.

Ultimatum fra SAS kom efter tre dage med strejker og efter, at Arbejdsretten søndag havde erklæret strejkerne overenskomststridige, hvorfor de ansatte øjeblikkeligt skulle genoptage arbejdet.

Strejkerne har medført en række forsinkelser og aflysninger af flyvninger til og fra Københavns Lufthavn. Selv om strejkerne nu tilsyneladende er overstået, vil det vare dage, før driften atter er helt normal.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.