SAS kender ikke EU-bøde

I sit halvårsregnskab hedder det blandt andet, at SAS endnu ikke har afsat midler til at dække en bøde på grund af kartelsagen og fixede priser på cargo, skriver borsen.dk.

Det skandinaviske flyselskab indgik forlig i samme sag med konkurrencemyndighederne i USA i juli, et forlig som kkoster SAS USD 52 millioner. EU driver sin egen efterforskning og har haft SAS til høring.

 

Selv om man altså ikke kender størrelsen på en bøde, betragter SAS-ledelsen sagen som et forhold, der kan få afgørende finansiel betydning.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.