SAS måtte returnere til Københavns Lufthavn

SAS har igen haft et problem med sine langrutefly; selskabets afgang torsdag aften fra Københavns Lufthavn til Beijing, SK 995, kom af sted kl. 23.45 med næsten tre timers forsinkelse.

 

Men efter 35 minutters flyvning viste indikationer i cockpit at der var problemer med trykket i flyets aircondition-system.

 

Kaptajnen valgte derfor at returnere til Københavns Lufthavn, hvor det landede uden problemer, oplyser SAS’ pressechef i Danmark, Trine Kromann-Mikkelsen, til Stand By.

 

De 243 passagerer blev indkvarteret på hoteller og SAS gik i gang med at ombooke dem til andre flyselskaber ligesom nogle af dem kommer med SAS’ afgang i aften til Beijing.

Skrevet af Henrik Baumgarten

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.