SAS med internetadgang ombord

Tjenesten skal være omkostningsfri for kunder på business og economy extra og tilbydes mod en afgift på economy.

 

SAS bredbåndstjenester vil omfatte fuldstændig adgang til internet, netshopping, film og videoer, spil og

destinationsinformation inklusive bookbare tjenester på destinationen (f.ex. taxi og hotelbookinger) samt flyinformation i realtid.

 

”Vi forhandler med flere leverandører og planen er, at vi med start til april tilbyder vores premiumkunder omkostningsfrit internet ombord. Med dette bredbåndssystem kan vi tilbyde en række WiFi-tjenester som er tilpassede efter kunderne – fra film og anden underholdning til kommunikationsværktøjer”, siger Robin Kamark, kommerciel chef i SAS.

 

SAS Boeing 737 kommer først med opkobling ombord og allerførst på indenrigsfly i Norge, samt ruterne fra Oslo og Stockholm til London, Frankfurt og Paris. I en første fase tilbydes tjenesten på ni B737. Senere skal tjenesten tilbydes på flere ruter, herunder interkontinentale ruter til USA og Asien.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.