SAS øger med en halv million sæder

A330-300_242t_SAS_First_deliveryNår vinterprogrammet 2016/17 træder i kraft fra oktober, får de rejsende adgang til et netværk med flere afgange til populære destinationer i Europa.

”Ud over, at vi i vintersæsonen flyver til populære feriedestinationer og fortsætter på Asien og USA, øger vi antallet af afgange på populære ruter, siger Eivind Roald, kommerciel direktør i SAS.

Øget efterspørgsel på det svenske marked betyder, at Kiruna og Amsterdam får tre daglige afgange fra Stockholm i stedet for to. Til Helsinki øger SAS med en daglig afgang, hvilket betyder ni afgange hver dag, og ruten til Trondheim udvides fra en til to daglige afgange.

Rejsende indenrigs i Danmark får adgang til 38.000 flere flysæder. Udvidelsen sker primært på København-Aalborg. Foruden den direkte rute til Miami, som lanceres til september, udvides Krakow, Wien, Reykjavik og Faro til helårlige ruter fra København. SAS fortsætter med fire daglige afgang til Stuttgart.

SAS øger til Tromsö, Bodö og Svalbard i vinterhalvåret. Samlet set øges kapaciteten fra Oslo til Nordnorge med godt 90.000 sæder. På Stockholm-Tromsö øges antallet af ugentlige afgange fra to til fire.

Fra Oslo øges dagligt til Helsinki fra to til tre.  Oslo-Rom bliver helårs rute.

SAS lancerede til sommerprogrammet en række nye ruter, der fortsætter i vinterprogrammet deriblandt fra København til Boston, Miami, Reykjavik, Wien, Krakow og Faro, fra Oslo til Miami og fra Stockholm til Los Angeles og Gdansk.

De nye kabiner til hele langdistanceflåden er klar i forbindelse med vinterprogrammet, og til efteråret øges antal flysæder til og fra USA og Asien med 17% (130.000 sæder). Fra efteråret har SAS langruteflyvninger fra Skandinavien til Miami, Boston, Los Angeles, New York, Washington DC, Chicago, San Francisco, Beijing, Shanghai, Tokyo og Hongkong.