SAS og Singapore Airlines øger codeshare-samarbejdet

Singapore Airlines i Københavns Lufthavn.

Singapore Airlines i Københavns Lufthavn.

Singapore Airlines og SAS udvider med øjeblikkelig virkning deres codeshare-aftale. Dermed bliver det nu muligt for Singapore Airlines passagerer at rejse til og fra flere nordeuropæiske byer.

De to Star Alliance-medlemmers codeshare-aftale udvides til SAS-opererede flyvninger fra København til Berlin og Hamburg i Tyskland, Palanga og Vilnius i Litauen og Gdansk, Poznan, Warszawa og Wroclaw i Polen.

Københavns Lufthavn er eneste lufthavn i Norden, Singapore Airlines betjener. Sidste år fik Singapore Airlines og SAS myndighedsgodkendelse for et joint venture. Partnerskabet omfatter fælles operationer, herunder koordinering af fartplaner og fælles salgsaktiviteter.

Som en del af partnerskabet øgede Singapore Airlines fra sommerprogrammet i år frekvensen af flyvninger mellem Singapore og København fra tre til fem gange om ugen med SAS codeshare på flyvningerne. SAS fløj tidligere selv til Singapore. Codeshare-aftalen omfattede fra august i år også flere destinationer i Europa, Sydøstasien, Australien og New Zealand.