SAS Plus til lavere priser

Nu introduceres SAS Plus Saver på indenrigs og interskandinaviske ruter for rejsende som ønsker fordelene ved SAS Plus, men ikke behøver fleksibiliteten. Plus Saver bliver et permanent tilbud på alle europæiske ruter.

”Vi har haft succes med SAS Plus Saver på interkontinentale og europæiske ruter. Derfor giver vi kunder i Skandinavien mulighed for at bestille en SAS Plus Saver billet. Der har været en efterspørgsel på det nye produkt”, siger Mariam Skovfoged, pressechef i SAS.

Samtlige fordele i SAS Plus indgår med undtagelse af gratis afbestilling og ombooking. Rejsende har dermed adgang til Lounges, Fast Track, ekstra bagage, frit sædevalg, samt mad og drikke ombord.

Det nye tilbud på indenrigs- og interskandinaviske ruter lanceres som en test frem til den 31. marts på udvalgte ruter: Stockholm-Malmø, Stockholm-Åre Östersund, Göteborg-Luleå, Oslo-Haugesund, Oslo-Billund, København-Oslo og København-Bergen.

SAS Plus Saver er allerede tilgængelig på interkontinentale ruter og gøres i tillæg nu også permanent på europæiske ruter.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.