SAS ramt af redningsaktion

Sterlings eneejer, Palmi Haraldsson, har planer om at tilføre lavprisselskabet ?ere penge, og det kommer til at ramme SAS. Det vurderer luftfartsanalytikere, der 
ingenlunde spår branchen en gylden fremtid, hvis der fortsat skyller penge ind til 
Sterling. 
»Isoleret set er det meget positivt, hvis Sterling får tilført mere kapital, men det er dårligt for SAS,« siger analytiker i Danske Markets Equities, Johannes Møller. 
Luftfartsindustrien har gennem rigtig mange år lidt under, at der hele tiden kommer nye selskaber, som mener, der også er plads til dem. Derfor er det måske lidt overraskende, at Sterling melder så klart ud, at der er ?ere penge på vej til en så plaget industri, skriver Børsen i dag. 
»Jeg tror fortsat på, at hvis ikke Sterling får tilført mere kapital, så er de nødt til at skalere ned for operationerne eller i værste fald dreje nøglen rundt,« siger Johannes Møller og henviser til lavprisselskaberne Easyjet og Ryanair, der i øjeblikket har store problemer. 

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.