SAS reagerede hurtigst på Danish Travel Award

4

sas 70 års fly Boeing B737TURISME: Igen i år vandt SAS alle priser ved Danish Travel Awards. Det gav denne pressemeddelelse fra SAS.

SAS løber for andet år i træk af sted med fire ud af fire priser til Danish Travel Awards 2016. SAS vandt i går prisen som ”Bedste Charterselskab”, ”Bedste Indenrigsflyselskab”, ”Bedste Europæiske Flyselskab” og ”Bedste Flyselskab Oversøisk”.

”Vi er i et stærkt konkurrencepræget marked, og derfor er det et kæmpe skulderklap, når vi her til aften modtager alle fire priser – og så endda for andet år i træk. Vores kunder har store forventninger og krav til os, og de forventninger lever vi op til ved for eksempel at være innovative, åbne nye ruter og gøre rejsen enklere for vores passagerer”, siger Lars Sandahl Sørensen, operationel koncerndirektør i SAS.

Årets Danish Travel Award prisuddeling er den 22. rækken. Som noget nyt i år blev vinderen af kategorien ”Bedste Indenrigsflyselskab” fundet ved en direkte afstemning under selve arrangementet. Derfor var det altså alle deltagerne til Danish Travel Awards 2016, der var med til at udpege SAS, som vinder af denne kategori.

”Når vi vinder alle fire priser, betyder det, at vores kunder anerkender vores produkt og ikke mindst den store arbejdsindsats, som alle vores medarbejdere rundt om i virksomheden yder hver eneste dag. Vi giver vores kunder en unik og ekstra rejseoplevelse. For eksempel ved at tilbyde helt nye kabiner, nye fly, mulighed for fast track, lounges og den bedste europæiske rejseapp,” siger Lars Sandahl Sørensen.

SAS åbnede sidste uge direkte rute fra København og Oslo til Miami. Med Miami-ruterne har SAS nu 11 direkte ruter til USA, hvoraf fire blev åbnet i 2016. Udover de to nye ruter fra København og Oslo til Miami, åbnede SAS direkte rute fra Stockholm til Los Angeles den 14. marts og fra København til Boston den 29. marts.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

4 Comments on "SAS reagerede hurtigst på Danish Travel Award"

Notify of
avatar
Mikael
Mikael

Hvor meget der skyldes regional stolthed, kan man ikke vide, men det er hævet over enhver tvivl, at både SAS’ store, synlige indsats for at imødekomme kunderne og det faktum, at de hårdt prøvede medarbejdere stadig smiler venligt, har været medvirkende til anerkendelsen. Tillykke, SAS!

Jonas
Jonas

Komisk. Norwegian vinner internasjonale priser i fleng. SAS aldri. I Danmark vinner SAS alt. På den mest anerkjente verdensranking for flyselskap ligger Finnair som nr. 27, Norwegian som nr. 30, og SAS langt bak på nr 67, falt flere plasser siden ifjor. Men i Danmark er intet nytt under solen….

York
York

Nå Jonas ramte det i dit Norwegian hjerte. Vinder priser i flæng, ja indenfor LCC segmentet.
Tror ikke de folk der bliver ladt i stikken af Norwegian når det går galt, har så meget positivt at sige.

Ole K
Ole K

Jonas, regner med at du refererer til værdiløse somer ejet af Qatar Airways og hvor alle og enhver kan gå ind at stemme, uanset om man har fløjet nogen steder eller ej.
Desuden har Norwegian kun fået priser i “Best of the worst” kategorien

wpDiscuz