SAS sælger endnu et slots-par i Heathrow

london heathrow lufthavn ny Termina 2Det er solgt til Turkish Airlines, som overtager en eftermiddags ankomst- og afgang ved starten på vintertrafikken den 25. oktober.

Salget vil give SAS en positiv indtjening på 22 millioner dollars, som indgår i regnskabet i andet kvartal 2015, oplyser SAS.

”Som en del af at skabe balance mellem frekvenser og kapacitet i løbet af dagen og efter overdragelsen af et morgen slots-par i februar, har SAS indgået en anden slots-par transaktion”, fremgår det af meddelelsen fra SAS, som herefter har 19 daglige slots-par i London Heathrow, og dermed er det femtestørste flyselskab, der opererer i lufthavnen målt på ugentlige afgange.

Herefter har SAS ikke planer om at reducere antallet af slots, men oplyser, at man overvejer at bruge andre lufthavne i London-regionen.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.