SAS sælger endnu et slots-par i Heathrow

london heathrow lufthavn ny Termina 2Det er solgt til Turkish Airlines, som overtager en eftermiddags ankomst- og afgang ved starten på vintertrafikken den 25. oktober.

Salget vil give SAS en positiv indtjening på 22 millioner dollars, som indgår i regnskabet i andet kvartal 2015, oplyser SAS.

”Som en del af at skabe balance mellem frekvenser og kapacitet i løbet af dagen og efter overdragelsen af et morgen slots-par i februar, har SAS indgået en anden slots-par transaktion”, fremgår det af meddelelsen fra SAS, som herefter har 19 daglige slots-par i London Heathrow, og dermed er det femtestørste flyselskab, der opererer i lufthavnen målt på ugentlige afgange.

Herefter har SAS ikke planer om at reducere antallet af slots, men oplyser, at man overvejer at bruge andre lufthavne i London-regionen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.