SAS-SIA joint venture sættes i gang

SAS og Singapore Airlines starter nu deres joint venture samarbejde mellem Skandinavien og Singapore.

Fra den 1. februar kommer der gang i samarbejdet mellem SAS og Singapore Airlines omkring flyvninger mellem Skandinavien og Singapore. I sommeren 2012 underskrev de adm. direktører for de to selskaber en joint venture aftale, som blandt andet omfatter samordning af fartplaner og fælles salgsaktiviteter. Siden har de berørte myndigheder godkendt samarbejdet

”Vi er meget glade over nu at kunne tage det næste skridt i samarbejdet med Singapore Airlines. Vi ser frem til at kunne tilbyde vores kunder flere og bedre muligheder for at nå dele af Asien og Australien/New Zealand fra hele Skandinavien”, siger Joakim Landholm, kommerciel chef for SAS.

Star Alliance partneren Singapore Airlines flyver allerede tre gange om ugen mellem København og Singapore. I og med det nye joint venture samarbejde skal fartplanen justeres for at skabe bedre og hurtigere tilslutninger både i København og i Singapore. Fra og med 31. marts 2013 sættes antallet af flyvninger mellem de to hubs op til fem om ugen og afhængigt af den fremtidige markedsudvikling, kan joint venture samarbejdet udvides med yderligere frekvenser og destinationer i Skandinavien.

SAS og Singapore Airlines har haft code share samarbejde siden december 2010 på et antal ruter i Asien og Europa. Code share samarbejdet udvides nu med yderligere nøgledestinationer i Nordeuropa og Asien.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.