SAS skærer og udvider

SAS skærer og udvider på samme tid. Det sker fra vinterfartplanen, når den genopståede rute mellem København og Delhi åbner.

Det er ingen hemmelighed, at SAS mangler langdistancefly, men ikke har råd til at følge med de andre selskaber på det felt netop nu. Derfor nedskæres København til Seattle med en enkelt ugentlig afgang, ligesom der falder en afgang væk på ruterne fra Stockholm til Chicago og til Beijing.
 

På den måde kan SAS starte med tre ugentlige afgange til Delhi og til Dubai. Efterspørgslen til Delhi fra erhvervslivet er imidlertid så stor, at SAS allerede næste år håber at komme op på fem ugentlige afgange.

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.