SAS svarer igen på Ryanair-kritik

SAS svarer nu igen på den aggressive kritik fra den nye nordiske Ryanair-chef, Erik Elmsäter, som for få dage siden vurderede at SAS enten ville gå konkurs eller blive solgt når prisen på SAS-aktien var nede på prisen foret stykke Hubba Bubba tyggegummi.

 

"Hvad er ekstragebyret for at tygge tyggegummi hos Ryanair," spørger viceadm. direktør i SAS John Dueholm ironisk i en pressemeddelelse.

 

Dueholm fortsætter: ”Der er to ting, som er opsigtvækkende ved Ryanairs udspil. Det ene er, at der stadig er journalister, som køber deres mediestrategi. Det andet er lidt smigrende. At Ryanair gerne vil sammenligne sig med SAS’ service."

 

SAS-direktøren går også i rette med Ryanair-chefens bemærkninger om, at man hos SAS mister 20 gange så meget bagage som hos det irske lavprisselskab: "At SAS mister 20 gange så meget bagage, er ren nonsens. Det er dog en interessant pointe fra et flyselskab, som straffer alle kunder, der vil have bagage med, med høje gebyrer” pointerer John Dueholm.

Skrevet af Christian Peschardt

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.