SAS-topchef trækker sig

Benny Zakrisson.

Benny Zakrisson, med nøgleposition som blandt andet ansvarlig for salg af datterselskaber forlader SAS efter 23 år.

Han er med i koncernchef Rickard Gustafsons ledelsesgruppe og er manden bag forretninger, som har indbragt SAS koncernen milliardbeløb, skriver travelreport.se.

”Jeg har arbejdet i SAS i 23 år, og det har været en enormt stimulerende tid med blandt andet mange transaktioner og køb. Nu vil jeg prøve noget andet”, siger Benny Zakrisson, der fortsætter hos SAS til den 31. marts 2013.

I øvrigt har flyselskabets nye salgs- og markedschef Elvind Roald skiftet ud i sin ledelsesgruppe, hvor markedsdirektør Per Møller Jensen, e-handelschef Magnus Zetterberg og erhvervsansvarlige Christian Hylander forlader SAS. I stedet bliver Christina Ericsson ansvarlig for globalt digital salg, Annelie Nässten for salg via rejsebureauer og Elisabeth Milton-Hemmingsson for erhvervskunder globalt.

x

Læs Også

Kendt hotel får ny direktør

Den nye direktør kommer fra jysk lufthavnshotel. I sit nye job skal han blandt andet være med til at få sit nye hotel til at optimere MICE-muligheder med stadion for Superligaklub.

Comwell Sorø får ny hotelchef

Den 1. februar tiltræder Ninna Stæhr stillingen som hotelchef på Comwell Sorø efter Christina Torp.

Scandic får ny Food & Beverage-direktør

Danmarks største hotelkæde har fra 1. maj ny F&B-direktør. Alene sidste år serverede Scandic i Danmark omkring 500.000 hovedretter i sine restauranter.

Farvel med fuld musik

Københavns Lufthavns snart afgåede kommunikationsdirektør havde sit fritidsband med, da der i går var afskedsreception.

Kendt storhotel får ny hotelchef

34-årig er ny chef på stort københavnsk hotel, der i denne tid er i gang med renovering for mange millioner kroner.

Kendt informationschef trapper ned

I dag runder informationschef for Spies og Thomas Cook Airlines, Torben Andersen, de 65 år – og bruger anledningen til at begynde klaringen for sine afløsere.