Satte pris på dansk rejseblogger

1
Fra prisoverrækkelsen i Colombo ses Regitse Cecillie Rosenvinge til venstre.
Fra prisoverrækkelsen i Colombo ses Regitse Cecillie Rosenvinge til venstre.

TURISME: Forleden blev verdens angiveligt største award show for rejsebloggere holdt i Sri Lankas hovedstad. Her landede en dansk rejseblogger tredjepladsen i ’’bedste luksus rejseblog.”

Der var 30 nominerede bloggere fra hele verden – og 3. pladsen i kategorien ’’bedste luksus rejseblog” gik til danske Regitse Cecillie Rosenvinge.

Prisoverrækkelsen ved ”TBCAsia” blev for andet år i træk afviklet af den asiatiske hotelkæde Cinnamon Hotels & Resorts. Det er en international konference for rejsebloggere og branchefolk. I år var 30 bloggere nomineret i 10 kategorier, og den danske rejseblogger og journalist Regitse Rosenvinge løb med bronzemedaljen i kategorien ”’bedste luksus rejseblog.”

Hun startede i 2014 sin hjemmeside og blog, The Copenhagen Traveler: ”Det var en stor ære at være nomineret blandt så mange dygtige bloggere fra hele verden,” siger Regitse Cecillie Rosenvinge, der blev kontaktet i januar af hotelkæden, der havde bemærket The Copenhagen Traveler.

Hun har blogget om rejser siden 2014, og har i dag en femcifret læserskare fra Skandinavien, USA og England og resten af verden.

The Copenhagen Traveler omhandler gode hoteller, gourmetrestauranter og wellness-oplevelser samt tips og tricks til destinationer verden over.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "Satte pris på dansk rejseblogger"

Notify of
avatar
Anders Nielsen
Anders Nielsen

Kæft, hvor er hendes rejseblog dog talentløs, plat og hamrende ligegyldig…
Blogger-samfundet er iøvrigt præget af hundredvis af ‘awards’, man rundhåndet uddeler til hinanden. Jeg kender næppe en blogger, der ikke har en award af den ene eller anden obskure art.

wpDiscuz