Scandic-koncernen åbner i dag i Stockholm sit første hotel under sit nye lavprisvaremærke, Scandic Go. PR-foto: Scandic Hotels.

Scandic åbner første hotel med nyt varemærke

Det første af 50 planlagte Scandic Go-hoteller åbner i dag i Stockholm. Det nye Go-varemærke henvender sig mod økonomiklassesegmentet, hvor Scandic vil være markedsledende i Norden.

Scandic Go er Scandic-koncernens nye varemærke rettet mod det hurtigt voksende segment af hotelgæster, der ønsker at rejse økonomisk og overnatte i smarte indkvarteringsløsninger i attraktive byområder. De første gæster checker ind i dag på det første Scandic Go-hotel, der ligger på Upplandsgatan i Stockholm, skriver Scandic i en pressemeddelelse.

”Interessen har været stor, og vi er meget glade for endelig at åbne vores første Scandic Go-hotel. Scandic Go vil tiltrække en ny generation af hotelgæster fra hele verden. Med Scandic Go tager vi et stort skridt i retning af at imødekomme hotelgæster i det såkaldte economy-segment, der ønsker at rejse økonomisk i de nordiske lande. Vi ser også betydelige udvidelsesmuligheder uden for vores nordiske marked,” siger danske Jens Mathiesen, koncernchef for Scandic Hotels.

Economy-segmentet i hotelbranchen er vokset hurtigt i de senere år, og det forventes at vokse yderligere, drevet af den ændrede rejseadfærd og økonomiske situation hos mange rejsende, oplyser hotelkæden.

I Norden udgør lavprissegmentet i dag fem procent af det totale hotelmarked, mens det i snit i resten af Europa er 15 procent, lyder det fra Scandic

Køjesenge
Det nye Go-hotel i Upplandsgatan var før end normalt Scandic-hotel. Hotellet i Stockholm har fokus på dobbeltværelser, men på fremtidige Scandic Go-hoteller vil gæster også kunne booke værelser med køjesenge. Hotellerne har blandt andet vaskerum, så det er muligt at rejse med mindre bagage, hedder det.

“Scandic Go vil tilbyde ophold for rejsende, som fokuserer på at opleve byen. Vi skal forstå og tilpasse os den nye generation af rejsende, for hvem hotelopholdet sjældent er den vigtigste del af rejsen,” siger Thérèse Cedercreutz, kommerciel direktør i Scandic Hotels Group.

Det nye Go-hotel er certificeret af det nordiske Svanemærke.

Det næste Scandic Go-hotel åbner først næste år, også i Stockholm. Scandic har tidligere til Standby.dk oplyst, at man forventer at åbne 50 Go-hoteller i navnlig Danmark, Norge, Sverige og Finland – der er endnu ingen meldinger om, hvor og hvornår Scandic Go får premiere i Danmark.

Scandic er ifølge egne oplysninger Nordens største hotelkæde med 280 hoteller og i alt 58.000 værelser, alene i Danmark har Scandic foreløbig 31 hoteller, hvilket gør Scandic til største hotelkæde på det danske marked.

 

Relaterede artikler:

Scandic får første signaturhotel i Danmark

Petter Stordalen overtager drift af dansk luksushotel

Nordens største hotelkæde fordobler omsætning