Scandic Aalborg Øst totalrenoveret

Der er investeret et tocifret millionbeløb på renovering af Scandic Aalborg Øst med 101 værelser. Renoveringen startede for seks måneder siden og hotellet står nu med topmoderne faciliteter.

I oktober 2016 blev den gennemgribende renovering igangsat. Samtlige 101 værelser, badeværelser, værelsesgange og trappeareal blev fik et renoveringsprojekt til et tocifret millionbeløb. Den største renovering i hotellets 30-årige historie.

Alt inventar på værelser og badeværelser er fjernet, og alt fremstår nu som nyt, moderne, lækkert og endnu mere indbydende. Indretningen med nye møbler, belysning og badeværelser bringer hotellet up to date og ind i fremtiden.

”I Danmark har vi brugt de seneste år til at renovere vores hoteller over hele landet. I Jylland har vi allerede renoveret Scandic Aarhus Vest, Scandic Kolding, Scandic Bygholm Park i Horsens, Scandic Olympic i Esbjerg, Scandic Regina i Herning og Scandic Silkeborg”, siger Jens Mathiesen, adm. direktør Scandic Danmark.

Finn Rosenqvist, hoteldirektør for Scandic Aalborg Øst og Scandic Aalborg City: ”Den afslappende atmosfære og uformelle følelse på hotellet er blevet forstærket, og der er nye oplevelser over alt på hotellet. Hele vejen fra ankomst, lobby, konferencefaciliteter, restaurant og hotelværelse har fokus på gæsternes behov og velbefindende. Hotellets historie er integreret i designelementer”.

”Hotellet står nu færdigt tre uger før tid, og vi glæder os til at byde velkommen. Mandag 3. april kl. 15.00 klippes den røde snor i fællesskab med direktør for Visit Aalborg, Rasmus Jerver.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.