Scandic Aalborg Øst totalrenoveret

Der er investeret et tocifret millionbeløb på renovering af Scandic Aalborg Øst med 101 værelser. Renoveringen startede for seks måneder siden og hotellet står nu med topmoderne faciliteter.

I oktober 2016 blev den gennemgribende renovering igangsat. Samtlige 101 værelser, badeværelser, værelsesgange og trappeareal blev fik et renoveringsprojekt til et tocifret millionbeløb. Den største renovering i hotellets 30-årige historie.

Alt inventar på værelser og badeværelser er fjernet, og alt fremstår nu som nyt, moderne, lækkert og endnu mere indbydende. Indretningen med nye møbler, belysning og badeværelser bringer hotellet up to date og ind i fremtiden.

”I Danmark har vi brugt de seneste år til at renovere vores hoteller over hele landet. I Jylland har vi allerede renoveret Scandic Aarhus Vest, Scandic Kolding, Scandic Bygholm Park i Horsens, Scandic Olympic i Esbjerg, Scandic Regina i Herning og Scandic Silkeborg”, siger Jens Mathiesen, adm. direktør Scandic Danmark.

Finn Rosenqvist, hoteldirektør for Scandic Aalborg Øst og Scandic Aalborg City: ”Den afslappende atmosfære og uformelle følelse på hotellet er blevet forstærket, og der er nye oplevelser over alt på hotellet. Hele vejen fra ankomst, lobby, konferencefaciliteter, restaurant og hotelværelse har fokus på gæsternes behov og velbefindende. Hotellets historie er integreret i designelementer”.

”Hotellet står nu færdigt tre uger før tid, og vi glæder os til at byde velkommen. Mandag 3. april kl. 15.00 klippes den røde snor i fællesskab med direktør for Visit Aalborg, Rasmus Jerver.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.