Scandic ekspanderer i Aalborg

17000263Scandic overtager driften af First Hotel Europa centralt i Aalborg onsdag 1. juni og har herefter to hoteller i Aalborg, Scandic Aalborg City og Scandic Aalborg Øst.

”Strategisk ønsker vi at være en del af det vækstorienterede erhvervsliv. Byen har de seneste år haft en større befolkningstilvækst, der kommer nye virksomheder til, Aalborg lufthavn øger rutetrafikken og Aalborg Havn er et vigtigt omdrejningspunkt for byen, siger Jens Mathiesen, adm. direktør Scandic Danmark.

Scandic Aalborg City har 168 moderne værelser og suiter i lyst skandinavisk design.

Kuno Becker-Rasmussen, der har været direktør for hotellet i en årrække, tiltræder 1. juni i rollen som hoteldirektør for Scandic Aalborg City, når overdragelsen finder sted.

På åbningsdagen, efter den officielle overdragelse får hele personalet udleveret uniformer, og de vil være klar til at byde den første gæst velkommen”, siger Kuno Becker-Rasmussen.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.