Scandic Friends runder to millioner

Ragnhild Fryd Johnsen blev budt velkommen med champagne og blomster, da hun tjekkede ind på Scandic Sjølyst.

Det største loyalitetsprogram for hoteller i Norden, Scandic Friends, fejrer sit medlem nummer to millioner, som blev Ragnhild Fryd Johnsen fra Bergen, der blev fejret på Scandic Sjølyst i Oslo.

Her blev hun modtaget af personalet og blev den første gæst, der har modtaget et livsvarigt ’Top floor by invitation’ – det fornemste niveau for medlemskab i Scandic Friends med en række særlige medlemsfordele. Scandic Friends programmet blev introduceret for ni år siden og blev hurtigt det største loyalitetsprogram for hotelbranchen i Norden.

”Gennem vores loyalitetsprogram har vi mulighed for at yde vores hyppigste gæster bedre tilbud og endnu bedre personlig betjening. Næste år har vi 10 års jubilæum og vil tage endnu et skridt, når vi tilbyder et nyt program med nye fordele, øget fleksibilitet og digitalt samarbejde”, siger Frank Fiskers, CEO for Scandic Hotels.

Scandic Friends har nu to millioner medlemmer fra 36 nationer. Alle medlemmer får aviser og optjener points, der kan benyttes til ekstra overnatninger, invitationer til VIP events, rabat i Scandics restauranter og butikker, samt særlige rabatter i weekender.