Scandic Friends runder to millioner

Ragnhild Fryd Johnsen blev budt velkommen med champagne og blomster, da hun tjekkede ind på Scandic Sjølyst.

Det største loyalitetsprogram for hoteller i Norden, Scandic Friends, fejrer sit medlem nummer to millioner, som blev Ragnhild Fryd Johnsen fra Bergen, der blev fejret på Scandic Sjølyst i Oslo.

Her blev hun modtaget af personalet og blev den første gæst, der har modtaget et livsvarigt ’Top floor by invitation’ – det fornemste niveau for medlemskab i Scandic Friends med en række særlige medlemsfordele. Scandic Friends programmet blev introduceret for ni år siden og blev hurtigt det største loyalitetsprogram for hotelbranchen i Norden.

”Gennem vores loyalitetsprogram har vi mulighed for at yde vores hyppigste gæster bedre tilbud og endnu bedre personlig betjening. Næste år har vi 10 års jubilæum og vil tage endnu et skridt, når vi tilbyder et nyt program med nye fordele, øget fleksibilitet og digitalt samarbejde”, siger Frank Fiskers, CEO for Scandic Hotels.

Scandic Friends har nu to millioner medlemmer fra 36 nationer. Alle medlemmer får aviser og optjener points, der kan benyttes til ekstra overnatninger, invitationer til VIP events, rabat i Scandics restauranter og butikker, samt særlige rabatter i weekender.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.