Scandic Front indtager ’Kyssetrappen’

IMG_1606Renoveringen af St. Annæ Plads i København er færdig ultimo juni og området står nu attraktivt og rekreativt.

På den nye Kvæsthusmole skal der være forskellige arrangementer som bl.a. Det kgl. Teater skal stå for. Hotel Scandic Front skal drive en terrasse ved den nyanlagte ’Kyssetrappe’, som fører fra hotellet til Kvæsthusmolen. Scandic har desuden afsluttet istandsættelse af alle værelser.

”Med Scandic Fronts placering, er vi en naturlig del af Kvæsthusprojektet, som skaber rammer for et varieret by- og kulturliv i hjertet af København i samspil med Det kgl. Teater, Skuespilhuset og Operaen. Med vores terrasse ved den nye ’Kyssetrappe’, får vi 70 siddepladser med udsigt over vandet og molen”, siger Jacob Brammer, hoteldirektør Scandic Front.

”Renoveringen af værelserne falder i tråd med områdets udvikling. Alle værelser har fået et løft, hvor skandinavisk design skaber en hyggelig, rolig og hjemlig oplevelse på hotellet. Vi har bibeholdt de lækre designer møbler, af hhv. Ludwig Mies van der Rohe, Lund & Paarmann og Philip Starck”, fortæller Jacob Brammer.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.