Scandic Glostrup gennemrenoveret

scandic glostrupScandic Glostrup har gennemgået en betydelig forvandling og har udvidet antallet af møderum til otte, så hotellet nu kan have arrangementer fra to og op til 430 deltagere.

Hotellets pauseområder byder på nye muligheder for mødeforplejning, og samtidig indbyder den nye bar og restaurant til hyggelig spisning for både konference– og alle øvrige gæster.

Renoveringens målsætning har været at skabe en moderne, hyggelig og hjemlig atmosfære. Alle møde- og konferencefaciliteter er med adgang til det mest moderne AV udstyr og dertil hørende bekvemmeligheder.

”Vi er begejstrede over den positive feedback, vi allerede får fra vores gæster på mødefaciliteter, bar og restaurant. Nu lever vores fysiske rammer fuldt ud op til det, man kan forvente af et moderne og spændende mødecentrum, et dejligt og inspirerende hotel samt bar og restaurant for alle vores gæster”, siger hoteldirektør Peter Kjerkegaard.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.