Scandic hjælper indiske gadebørn

Lisbeth Johansen.

Lisbeth Johansen.

LittleBigHelp har i morgen indsamling ved en Charity Dinner på Scandic Aarhus City. Jens Mathiesen, adm. direktør, Scandic Danmark: “Jeg er glad for den henvendelse, Scandic i Danmark modtog fra LittleBigHelp i forbindelse med deres forestående planlægning af Charity Dinner 1. februar”.

”LittleBigHelp driver projekter for gadebørn i Kolkata i Indien, og et sådan projekt går absolut hånd i hånd med Scandic i samfundet. Vi vil give en bedre verden til vores børn, og siden 1993 har vores daglige arbejde været præget af små og store ting, som bidrager til en mere bæredygtig verden”.

”Scandic er stolte over at kunne byde LittleBigHelp Charity Dinner velkommen på Scandic Aarhus City og dermed blive en del af deres projekt. Det føles helt naturligt for Scandic at fokusere på de mest socialt udsatte børn og bidrage til, at de får hjælp”, siger Jens Mathiesen.

I oktober havde tidligere salgschef i hotelbranchen, Lisbeth Johansen, indsamling for sin Little Big Help der giver forarmede børn i slumområde i indiske Kolkata et bedre liv. Målet ved indsamlingsaftenen på Hilton Copenhagen Airport var 800.000 kr. – der kom mindst 927.000 kr.

x

Læs Også

Atter flyvninger til Bali

TURISME: Efter to dages lukning på grund af truende vulkanudbrud blev flytrafikken i går genoptaget. Skønsmæssigt 20.000 danskerne besøger årligt den indonesiske ø, blandt andet som led i asiatisk rundrejse.

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.