Scandic hjælper indiske gadebørn

Lisbeth Johansen.

Lisbeth Johansen.

LittleBigHelp har i morgen indsamling ved en Charity Dinner på Scandic Aarhus City. Jens Mathiesen, adm. direktør, Scandic Danmark: “Jeg er glad for den henvendelse, Scandic i Danmark modtog fra LittleBigHelp i forbindelse med deres forestående planlægning af Charity Dinner 1. februar”.

”LittleBigHelp driver projekter for gadebørn i Kolkata i Indien, og et sådan projekt går absolut hånd i hånd med Scandic i samfundet. Vi vil give en bedre verden til vores børn, og siden 1993 har vores daglige arbejde været præget af små og store ting, som bidrager til en mere bæredygtig verden”.

”Scandic er stolte over at kunne byde LittleBigHelp Charity Dinner velkommen på Scandic Aarhus City og dermed blive en del af deres projekt. Det føles helt naturligt for Scandic at fokusere på de mest socialt udsatte børn og bidrage til, at de får hjælp”, siger Jens Mathiesen.

I oktober havde tidligere salgschef i hotelbranchen, Lisbeth Johansen, indsamling for sin Little Big Help der giver forarmede børn i slumområde i indiske Kolkata et bedre liv. Målet ved indsamlingsaftenen på Hilton Copenhagen Airport var 800.000 kr. – der kom mindst 927.000 kr.

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.