Ole Høgh, den kommende nye direktør for Distrikt Øst hos Scandic Hotels, har en uddannelse fra Niels Brock Business Academy. Han har siden 2018 været direktør for Scandic-hotellerne i Ringsted, Roskilde og Københavns Sydhavn. PR-foto fra Scandic.

Scandic Hotels klar med ny dansk distriktsdirektør

Danmarks største hotelkæde har fra 1. november udnævnt Ole Høgh som ny distriktsdirektør for Scandics 14 hoteller i Distrikt Øst – stillingen har været ledig i næsten to år.

44-årige Ole Høgh, den nyudnævnte distriktsdirektør for Distrikt Øst i Danmarks største hotelkæde, har stor erfaring indenfor hospitality. Han har siden 2008 haft flere poster i hotelbranchen og har de sidste tre år været hoteldirektør for henholdsvis Scandic Ringsted, Scandic Roskilde og Scandic Sydhavn.

Scandic er Danmarks største hotelkæde med foreløbig 28 hoteller, indtil videre ligeligt fordelt mellem Distrikt Øst og Distrikt Vest. Til næste forår får Scandic Øst endnu to hoteller, Scandic Spectrum og Scandic Nørreport, begge i København. Spectrum åbner til marts som Scandic-koncernens største hotel med 632 værelser. Scandic Nørreport åbner senere næste forår med 100 værelser.

Jesper Buus har i mange år været distriktsdirektør for Distrikt Vest, og har, mens stillingen som direktør for Distrikt Øst har været ubesat, også klaret dette område.

I sin nye rolle som distriktsdirektør skal Ole Høgh stå for ledelsen af de 14 danske hoteldirektører i Distrikt Øst samt udvikling og implementering af Scandic Danmarks strategi i samarbejde med den øvrige ledelse, oplyser Scandic i en pressemeddelelse. ”Jeg er meget glad for at fortsætte min karriere i Scandic og glæder mig til at bidrage til Scandics udvikling i min nye rolle som distriktsdirektør og til at blive en del af det danske country management team,” siger Ole Høgh.

Danmark får Scandic-koncernens største hotel
Med erfaring fra både det mindste Scandic-hotel i Ringsted og det langt større hotel i Københavns Sydhavn, har Ole Høgh stor operationel erfaring og kendskab til de hoteller, han fremadrettet får ansvaret for, oplyser Scandic.

Inden sin første ansættelse i Scandic var Ole Høgh fra 2016-18 salgsdirektør for blandt andet Danmark hos Radisson Hotel Group, mens han fra 2008-2016 var direktør for globalt salg i Danmark hos Carlson Rezidor Hotel Group, forgængeren for Radisson Hotel Group, Fra disse stillinger har Ole Høgh god kommerciel forståelse og et stort kommercielt drive, oplyser Scandic.

”Jeg er helt sikker på, at Oles baggrund vil gøre ham til en vigtig spiller i Scandic og i vores fremadrettede rejse,” siger Scandics administrerende direktør i Danmark, Søren Faerber.

Søren Faerber var indtil 2019 netop direktør for Distrikt Øst hos Scandic. I 2019 afløste Søren Faerber den hidtidige direktør for Scandic i Danmark, Jens Mathiesen, der samme år blev koncernchef for hele Scandic-koncernen. Scandic ansatte en anden direktør for Distrikt Øst i stedet for Søren Faerber, men det holdt ikke længe. ”Jeg vil ikke udtale mig om personalesager, men kort fortalt var der et mismatch,” sagde Søren Faerber til STANDBY.DK i 2019

Scandic er Nordens største hotelkæde med foreløbig 280 hoteller og i alt 58.000 værelser. Selskabet opererer i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Polen og Tyskland. Kædens loyalitetsprogram, “Scandic Friends,” har to millioner medlemmer og er dermed ifølge Scandic det største i den nordiske hotelbranche.

Relaterede artikler:

Scandic uden distriktsdirektør i snart to år

Nyt dansk storhotel giver stor direktørrokade

Hoteldirektør: Der er sket et skifte i mikset af gæster

Scandic efter direktørskifte: ”Det var et mismatch”