Scandic renoverer for millioner i Odense

Hotelkæden investerer i omfattende renovering af Scandic Odense med 102 værelser. Renoveringen startede i december, og det hele står færdigt til sommeren 2017.

Scandic Odense er et af hotelkædens velkendte overnatnings- og mødesteder. Mandag 12.december blev en gennemgribende renovering sat i gang, hvor samtlige 102 værelser, badeværelser og værelsesgange renoveres for et tocifret millionbeløb. Det bliver den største renovering i hotellets 30-årige historie.

Alt inventar på værelser og badeværelser bliver fjernet, og kun de rå vægge vil stå tilbage. Alt bliver forvandlet til topmoderne faciliteter med en afslappende atmosfære, og vil til sommeren 2017 fremstå moderne og endnu mere indbydende.

”Vi har i Scandic Danmark brugt de seneste år til at renovere vores hoteller for at få løftet standarden over hele landet. Der ligger en præcis plan for hvilke hoteller, som skal renoveres, og hvornår det skal ske. I Jylland har vi allerede renoveret bl.a. Scandic Aarhus Vest, Scandic Kolding, Scandic Bygholm Park i Horsens, Scandic Olympic i Esbjerg, Scandic Regina i Herning, Scandic Silkeborg og nu er turen kommet til Scandic Odense. Også Scandic Aalborg Øst er i gang med et lignende renoveringsprojekt”, siger Jens Mathiesen, adm. direktør Scandic Danmark.

”Vi glæder os til at kunne byde velkommen i de nye omgivelser, hvor vi helt specifikt den 20. januar slår dørene op til de første renoverede værelser”, siger Tom Filstrup. distriktsdirektør region syd & hoteldirektør for Scandic Odense.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.