Scandic satser på miljøvenlige TV-apparater

”Når det gælder certificeringen af den valgte model MediaSuite har Scandic været en betydende faktor ved sit miljøengagement”, kommenterer Pär Backlund, salgsdirektør Hotel TV hos Philips.

 

Philips har systematisk forbedret sin produktion gennem årene og har EU Ecolabel på flere modeller. Miljømærkningen af Philips MediaSuite er ifølge både Scandic og Philips et godt eksempel på, hvordan to virksomheder kan arbejde sammen om et fælles mål.

Der skulle gennemføres forandringer for at få EU Ecolabel til MediaSuite, som efter processen er mere energieffektiv end før hvilket er en betydelig forbedring, som Scandic en energibesparelse på 70%.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.