Scandic udnævner hoteldirektør

Mads Brockmann.

Scandic Palace Hotel på Rådhuspladsen i København har med sin mere end 100 år gamle historie, stilfulde og design og unikke velbevarede arkitektur fået ny hoteldirektør pr. 1. januar 2017.

Mads Brockmann udnævnes til ny hoteldirektør og kommer til at stå i spidsen for 169 værelser, Executive Meeting Floor, restaurant og bar.

Han er en både velkendt og anerkendt person i hotelbranchen og ikke mindst hos Scandic, hvor han har været i mere end 17 år. Han startede hos Scandic i 1999, som Concierge og efter seks år på posten indtog han rollen som Front Office Manager & Executive Chef Concierge. I 2012 tiltrådte han som hotelchef for Scandic Palace Hotel.

Distriktsdirektør for København, Søren Faerber, der indtil nu også har været hoteldirektør for Scandic Palace Hotel, vil fremadrettet fokusere udelukkende på rollen som distriktsdirektør, der i dag omfatter otte hoteller. pr. 1. januar inkluderedes posten med pre-opening af Scandics to nye hoteller, Scandic Kødbyen og Scandic Falkoner, som begge åbner i 2018.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.