Scandics stamgæster runder 1,5 millioner

Stamgæst Henrik Adinger, medlem nr. 1,5 million sammen med Malin Åkesson, hotel direktør Scandic Kungens Kurva.

Stamgæst Henrik Adinger, medlem nr. 1,5 million sammen med Malin Åkesson, hotel direktør Scandic Kungens Kurva.

Scandics stamgæsteprogram har nu 1,5 millioner medlemmer. Stamgæst nr. 1,5 million bliver belønnet med en overnatning i det mobile hotelværelse Scandic To Go, og blev fejret med blomster på Scandic Kungens Kurva i Stockholm.

Stamgæsteprogrammet, Scandic Friends, blev lanceret i 2008 og er i sine syv år løbende udviklet med fordele.

Onsdag aften blev Henrik Adinger fejret. Han blev stamgæst nr. 1,5 million. Da han checkede ind på Scandic Kungens Kurva blev han budt velkommen med blomster af hotel direktør Malin Åkesson.

”Jeg kan med glæde konstatere, at de kunder som tidligere var medlemmer i Rica Hotels stamgæsteprogram, i princippet 100%, har valgt at flytte til Scandic Friends, som også viser styrken i vores kundetilbud og stamgæsteprogram”, siger Frank Fiskers, CEO Scandic Hotels.

Scandic Friends har fire medlemsniveauer baseret på antal af pointkvalificerende overnatninger inden for 12 måneder. Stamgæster får avis hver dag under opholdet, stamgæsteaftener, rabat i Scandics restauranter og Scandic shops og points som kan benyttes til frinætter. De modtager også invitationer til events og særlige tilbud i weekends og ferieperioder.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.