Sejlerferie på Limfjorden

Det er Netværk Limfjorden, der inviterer til at lade årets sejlerferie gå til Limfjorden. Der er lavet 50.000 brochurer på norsk, svensk og tysk, som netop nu udsendes til potentielle Limfjords-sejlerturister.

 

Limfjorden er indbegrebet af maritim ferie i Danmark, men kendskabet til Limfjorden er begrænset hos de norske, svenske og tyske lystsejlere. Det er baggrunden for, at Netværk Limfjorden i 2009 deltager i VisitDenmarks lystsejlerkampagne og dermed slår et slag for at få flere udenlandske lystsejlere i Limfjorden.

 

Den svenske brochure blev bl.a. distribueret med magasinet ’PåKryss’ den 19. februar, den tyske version fortrinsvis sammen med ’YACHT’ den 4. marts, og endelig udsendtes den norske version sammen med ’På Seilas’ den 13. marts. Brochuren distribueres desuden på de store bådmesser i foråret i Bremen, Hamburg, Fredericia, Lillestrøm og Göteborg, ligesom den kan rekvireres via VisitDenmarks kontorer i Oslo, Stockholm og Hamburg.

 

Mottoet for Limfjordsbrochuren er ”Limfjorden – en verden for sig”, og i brochuren findes bl.a. en introduktion til Limfjorden som sejlerfarvand, en oversigt over lystbådehavne i Limfjorden og en artikel om ’Mors, Limfjordens perle’, ligesom der er en kalender med begivenheder og events i Limfjordslandet i 2009.

 

Kampagnen har også sin egen hjemmeside på adressen visitdenmark.com/sailing

Skrevet af Flemming Juul