Selvmord i Tivoli

En svensk kvinde på 50 år tog i går eftermiddags livet af sig selv foran en række gæster i Tivoli i København. Mens forlystelsen Ballongyngerne kørte rundt, sprang kvinden ud, da hendes gynge var højt oppe, oplyser pressekoordinater Tatjana Vang fra Tivoli.

»Vi har sikre indikationer på, at der er tale om et selvmord«, siger den centrale vagtleder hos Københavns Politi, Mogens Knudsen. Ifølge vagtlederen har politiet fundet forskellige ting, blandt andet et afskedsbrev, der indikerer, at kvinden valgte at begå selvmord fra Tivolis ballongynger.

Ballongyngerne var lukket resten af dagen. Selv om der ikke er tale om en fejl eller defekt på de godt 18 meter høje ballongynger, vil politiet for en sikkerheds skyld alligevel foretage en teknisk undersøgelse af forlystelsen. Resten af Tivolis forlystelser kørte videre aftenen igennem.

Skrevet af Hanne Aaen Lassen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.