’Sex and the City’ som temarejse

Kun få kvinder i Danmark har ikke nydt et par afsnit af serien ’Sex and the City’. Nu lanceres serien som New York rejse hos USATours i de fire kvinders fodspor med alt, hvad der hører sig til af Cosmopolitans, sexlegetøj og lækre sko.

”Ud over vores store udbud af USA-rejser lancerer vi nu specialdesignede ture med temaer. Mange har allerede besøgt New York op til flere gange, og nu er det temaer som ’Sex and the City’, der appellerer, og vores mål er at sende 1.500 – 2.000 på turen det kommende år. Forslaget faldt i god jord hos vore gæster”, siger Alexander Søderberg, direktør i USATours.

’Sex and the City’ rejsen omfatter bl.a. besøg på det store bibliotek, hvor Carrie og Big har arrangeret bryllup i den første film. Herudover aflægges visit på en del andre locations fra filmen i form af lækre restauranter og mærkevarebutikker, men også ikoniske skobutikker, bl.a. den hvor Carrie køber sine skønne Manolo Blahnik sko. Naturligvis indeholder turen også besøg på Aidens bar, hvor de fire kvinder indtager de berømte Cosmopolitans. Der kan spises cupcakes på Magnolia Bakery, og er der interesse for det, kan sexshoppen, hvor de køber en vibrator til Charlotte, også besøges.

Det berømte ’Carries trappetrin’ er normalt afspærret med en kæde, men man kan dog sagtens se de trin, som velsagtens er blandt de mest ikoniske i verden, på adressen 66 Perry St i West Village.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.