Shanty Festival på Marstal Havn

Fra mandag den 28. august til onsdag den 30. august vil Marstal Havn og by genlyde af shanties og sømandssange, når 150 syngende shantyelskere besøger Skipperbyen.

De 10 shantykor vil optræde mandag fra 15:00 til 22:30 og tirsdag fra 11:00 til 23:00. Festivalen indledes af Marstals egen kultkor, Marstal Småborgerlige Sangforening.

Maritimt Center Ærø sørger begge dage for, at ingen tilskuere eller sangere skal sulte eller tørste; de bager nemlig ærøske pandekager og skænker godt øl og vand.

Der er gratis adgang til alle koncerter. I godt vejr finder festivalen sted på Honnørkajen, i tilfælde af regnvejr i Ebbes Bådebyggeri og Eriksens Værft.

Marstal er en af destinationerne i en International Shanty- og Sømandssange Festival, der finder sted i Østersøen i august og september. Lokalt er festivalen arrangeret i et samarbejde mellem Marstal Havn, Marstal Søfartsmuseum, Maritimt Center Ærø og Ærø Turist- og Erhvervsforening.

 

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.