Sidste dag med DSB’s papklippekort

Søndag den 15. januar er det endegyldigt sidste dag, hvor DSBs gråblå papklippekort kan bruges i togtrafikken.

I stedet er nye løsninger klar til at erstatte pappet i den kollektive trafik, som eksempelvis DSBs 10 turs kort, der kan købes i DSBs app.

”DSB’s papklippekort er de sidste i landet, så automaterne vil i den kommende tid forsvinde fra stationerne, og andre løsninger er klar til at tage over. Løsningen med 10 turs kort i app’en er en af mulighederne, der er taget godt imod af kunderne,” siger Aske Wieth-Knudsen, forretningsudviklingschef i DSB Kommerciel.

For de kunder, der ikke har nået at bruge alle klip, er der mulighed for at få refunderet de ubrugte klip og klippekort. Det sker via en formular på dsb.dk eller i DSBs betjente salg.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.