Singapore Airlines køber 25 A380 og A350

Singapore Airlines, som for nylig indgik joint venture aftale med SAS, vil købe 25 store fly til langdistancerne, fem Airbus A380 og 20 Airbus A350-900.

Den nye ordre på A380 bliver samtidig flyselskabets tredje ordre på gigantflyet og vil bringe SIAs samlede A380-flåde op på 24. I dag har selskabet 19 A380 i drift på 10 destinationer til Europa, USA og Asien-Pacific regionen fra sin Singapore base.

I mellemstørrelsen vil den nye ordre på 20 A350 XWB bringe selskabets ordrer på nye fly op på 40. A350-900 skal benyttes på både mellem- og langdistanceflyvninger.

“Flyordren vil sikre os yderligere vækstpotentiale og hænger fint sammen med vores langtidsplanlægning om at fastholde en ung og moderne flåde”, siger Goh Choon Phong, CEO i Singapore Airlines. “Flyene gør det muligt for os at udvide vores netværk og sikre kunderne flere muligheder. De bliver alle indrettet med next generation kabineudrustning og fastholder vores position i spidsen af produktudviklingen”

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.