Sir Richard Branson – i blå jakke øverst på bussen - under sit PR-fremstød for krydstogtrederiet Virgin Voyages, hvor han uddelte gratis krydstogter. PR-foto.

Sir Richard uddelte 200 gratis krydstogter

Sir Richard Branson, grundlægger af flyselskabet Virgin Atlantic og krydstogtrederiet Virgin Voyages, gav 200 gratis krydstogter i London for at markere rederiets krydstogter i Middelhavet.

Grundlæggeren af Virgin Group med blandt andet Virgin Atlantic, Virgin Hotels og Virgin Voyages, uddelte forleden 200 gratis krydstogter til to af rederiets fire krydstogtskibe, der i årets sommersæson navnlig sejler i Middelhavet.

Uddelingen skete på store trafikknudepunkter i London som Oxford Street og Westminster Bridge; der var et krydstogt for to personer i hvert gavekort til to af rederiets skibe i Middelhavet den kommende sommer; de var til Resilient Lady, der næste måned starter sine krydstogter ud af Barcelona, mens Scarlet Lady starter fra Barcelona dagen efter. Resilient Lady får dog også krydstogter i Middelhavet med Piræus, Athens havneby, som base.

I alt skal de to skibe i Middelhavet gennem sommeren sejle 45 forskellige krydstogter, hvor de udover Grækenland og Spanien også besøger Frankrig, Italien, Kroatien, Malta, Montenegro og Tyrkiet. Der bliver også Virgin Voyages-krydstogter ud af Portsmouth på det engelske hjemmemarked med besøg i blandt andet København.

Til efteråret rykker skibene til navnlig Florida, hvor de skal sejle i Caribien. De fire skibe hos Virgin Voyages har alle plads til mellem 2.700-2.800 passagerer med to i hver kahyt eller suite. Passagererne skal være mindst 18 år; altså ingen børn.

Skibe til over fem milliarder kroner stykket
Skibene hos Virgin Voyages koster små 800 millioner dollars, cirka 5,5 milliarder kroner. Udover de 2.700-2.800 passagerer har hver af skibene en besætning på 1.100-1.200.

For at understrege, at det bliver noget ekstraordinært kalder Virgin-rederiet sine kunder RockStar sailors, ikke passagerer.  En anden unik ting bliver at de særlige tilbud ombord vil omfatte en salon, hvor man både kan få en tatovering eller en body piercing.

Virgin Voyages, siger flere danske krydstogtrejsebureauer til Standby.dk, har ingen repræsentation på det nordiske marked. Faktisk sælger rederiet i Europa primært kun sine krydstogter på store britiske marked og satser så ellers 100 procent på det amerikanske krydstogtmarked, verdens største.

 

Relaterede artikler:

Nyt krydstogtskib forsinket et halvt år

Omstridt dansk mangemilliardær også i krydstogtbranchen

Kendt turismeprofil kritiserer USA’s masseskyderier